Medlemsinloggning

OBS! Registrering endast för medlemmar i BTS.

   

Nästa händelse  

   
Dela
FaceBook  Twitter  

Motorhistoriska Dagen 2009Under begreppet ”Kultur på väg” har Motorhistoriska Riksförbundet utvecklat Motorhistoriska Dagen inför 2009.

Syftet är att uppmärksamma politiker, media, och i synnerhet beslutsfattare på hobbyns bredd och omfattning såväl kulturellt som socialt. Den 6 juni på nationaldagen etableras Motorhistoriska Dagen som den årligt återkommande dagen där hobbyn kommer att samtidigt synas i stora delar av Sverige genom olika arrangemang för historiska fordon genomförda av klubbar såväl som kommersiella arrangörer.

Målsättningen är att varje fordonsägare tar ut sina fordon för att delta i dessa evenemang.

Äger du ett historiskt fordon delta då gärna den 6 juni. kan du inte delta så var ändå med och synliggör hobbyn. ställ upp ditt fordon hemmavid eller låt bruksbilen stå och kör istället ditt historiska fordon den 6 juni.

Motorhistoriska Riksförbundet kommer inför och efter den 6 juni att marknadsföra Motorhistoriska Dagen, genomföra ett evenemang med fordon 100 år och äldre i Stockholm – kortege och uppställning på skansen på fm den 6 juni och att anordna en tävling tillsammans med Nostalgia för bästa evenemang öppet för alla arrangörer av evenemang med historiska fordon.

Jan Tägt, Generalsekreterare
MHRF
   

Bil- och Teknikhistoriska Sällskapet - Box 2053, 731 02 Köping  - Tfn/fax 0221 - 206 00

© 2008-2015 Bil- och Teknikhistoriska Sällskapet. Alla rättigheter reserverade.