Medlemsinloggning

OBS! Registrering endast för medlemmar i BTS.

   

Nästa händelse  

   
Dela
FaceBook  Twitter  

Lördagen den 6 september genomförde Bil- och Teknikhistoriska Sällskapet ett familjerally för klubbmedlemmar till Jäders-Bruksdagarna i Arboga.

Ca 50 personer deltog och färdades i veteranbilar, på motorcyklar men deltog även med vardagsbilen. Totalt blev det 30 fordon.Starten var förlagd till Bilmuseet, där en vägbeskrivning delades ut. 

Färden gick sedan via Ullvi-Backar, Ängeby, Ekebybro till Himmeta. Fortsatte därefter till Brandfors och fram till fikauppehållet på Släta idrottsplats.

Utmed vägen fanns ett antal kluriga frågor som skulle besvaras innan det var uppehåll i Släta för kaffe och smörgås. Himmeta IF hade välvilligt ställt sin klubblokal till förfogande och även förberett förtäringen.

Ett stort tack till gänget som ordnat med detta! Efter att svaren på frågorna rättats företogs prisutdelningen innan färden gick vidare mot Jäders-Bruk. 

Lagom när fordonen kom till den speciella parkeringen som upplåtits inne på området i Jäders-Bruk kom de första regnstänken. Dagen blev trots regnet en trevlig och uppskattad utfärd, även om några återvände hemåt rätt så våta, eftersom vissa fordon saknade tak! 

Insänt av P-O Johansson, ordförande i BTS  

   

Bil- och Teknikhistoriska Sällskapet - Box 2053, 731 02 Köping  - Tfn/fax 0221 - 206 00

© 2008-2015 Bil- och Teknikhistoriska Sällskapet. Alla rättigheter reserverade.